Porrberättelser - Lekar till förfest

alla att tex ställa sig i födelsedagsordning, med Januari längst ut till vänster och december längst ut till höger. Ur en kortlek ta ut lika många svarta kort

som maffia, röd dam för läkare och kung för scheriff, och lika många oklädda röda som resten av spelare. Nästa person skall komma ihåg vad som är sagt och lägga till något eget; jag kom till festen och tog med mig en flaska vin och en gaffeltruck. Laget med flest rätt vinner. Kär-leken, alla sitter på varsin stol i en ring, förutom en person. Extra kul blir det om man gör banan lite kurvig. Den som börjar snurrar flaskan. Kom ihåg-leken, någon börjar med att säga till exempel: Jag kom till festen och tog med mig en flaska vin. Balansera på rep, lägg ut ett långt rep på golvet och be alla festdeltagarna att ställa sig med båda fötterna på repet, bredvid varandra,gärna utan skor. Har man ett rektangulärt bord kan man vara fyra deltagare åt gången. Nu gäller det för alla deltagarna att samtidigt peka på den person lappen handlar om, den som har rätt får poäng! Laget skall även ge ett namn och ett användningsområde för prylen. En person ut motståndarlaget drar en lapp och ska förmedla innehållet på den till sitt lag, på en viss tid. Den som har sista handen kvar vinner. Du behöver papper, penna och tejp. Be deltagarna skriva ner en eller flera hemligheter eller intressant information om sig själv (något man faktiskt kan tänkas dela med sig) på olika lekar lappar. En person gömmer sig och resten letar. En bra utgångspunkt kan vara charaduppgifter från ett sällskapsspel. Bara rörelser, gester, miner etc. Leken kräver en del rekvisita. Fråga och uppdrag bestäms av personen som snurrat på flaskan. Alla måste upprepa hela historien från början och lägga till sin bit på på slutet.

Att tala om för sin bordsdamherre att honhan har en jättestor finne i pannan och samtidigt fråga om honhan får klämma den med iver i rösten. Denna lek kan även göras lekar så att alla föremål på ett papper. Från snöret hänger ett annat snöre som lekar är fastknutet i en blyertspenna. Gör en spellista på spotify med runt 20 låtar. Laget ska ha ett gemensamt djurläte som de ska använda för att kommunicera med.

Sommarledigt betyder inte bara jordgubbstårta, badklippor och lju sa nätter, det är tiden då vi svenskar leker orimligt mycket lekar.Bästa lekarna för alla fester.Publicerad den 26 juni, 2017.


Denna typ av festlekar för vuxna är jätte rolig om man bara vågar släppa loss lite grann. När första omgången är över river man av en decimeter av kartongen och låter alla försöka igen. Tejpa den i pannan på personen till höger klädstil om dig.

 

Dryckesspel / Dricklekar - Välkommen

Många av lekarna passar både barn och vuxna och gör det enkelt att leka tillsammans när det är både barn och vuxna på festen.Några exempel är filmtitlar, låttitlar eller ordspråk.Det kan vara allt ifrån en upplevelse eller en hemlig talang.Sedan ställs klockan på 30 sek och nu ska man rita av den teckning man sett på en ny lapp.”