Plagg i punjab - Lexikon 24 svenska engelska

ändringar om du skulle se felaktigheter när du går igenom den svensk-engelska ordlistan av nyligen tillagda svenska och engelska ord. Vår Översättningsminne kommer huvudsakligen från parallella corpuses

som har gjorts av människor. Du kan även söka efter svenska ord som du vill översätta till engelska eftersom både den engelska och svenska sidan av nätlexikonet söks igenom. Detta kallas "translation memory" och är mycket användbart för översättare. Glosbe är ett samarbetsprojekt och var och en kan lägga till (och ta bort) översättningar. Om du ser en engelsk-svensk översättning som du inte tycker är riktig så har du möjligheten att antingen föreslå en ändring till det engelska ordet eller det svenska ordet. Detta har sin bakgrund i att såväl svenska som engelska ord kan ha flera olika betydelser, och det svensk-engelska lexikonet innehåller en engelsk översättning för alla dessa betydelser. Dessa ord läggs till i det svensk-engelska lexikonet, men de markeras som "overifierade". Man kan se inte bara översättning av ordet, utan också hur den beter sig i meningen. Vi håller på att skapa världens främsta nätlexikon för översättning från engelska till svenska och det är något som du kan hjälpa oss med. Verifiera engelsk översättning, våra användare lägger hela tiden till nya engelska översättningar till det engelska lexikonet. Bidrag från användare är det bästa och snabbaste sättet för en svensk-engelsk ordbok att växa. In English-Swedish, thousands more terms that are not included in the main dictionary can be found in the WordReference English-Swedish Forum questions and answers. Du kan också slå upp i ordlistan tillhörande vårt engelska lexikon. Det gör vår ordlista engelskasvenska verklig, eftersom det är skapat av infödda människor, som använder språket varje dag. Du kan rösta för både engelska översättningar och svenska översättningar som du tycker är riktiga och borde läggas till i den engelska ordboken. Se även: Inställningar: Klicka på ord: hämtar översättning gör ingenting, senaste sökningar: Länkar: English-Swedish Dictionary, the WordReference English-Swedish Dictionary is a living, growing dictionary. Ange texten du vill översätta och klicka på "Submit".

För närvarande har vi 217 737 översatta fraser. Albanska, nederländska, danska, om din sökning i den engelska ordboken ger tjäna pengar via internet dig för många träffar kan du använda sökfiltret för att begränsa antalet engelsksvenska översättningar som visas. Hindi, kinesiska förenklad kinesiska traditionell kroatiska, vitryska. Du kan slå upp engelsksvenska översättningar genom att bläddra i en engelsk ordlista för hand. Slå upp en översättning ferry stockholm finnland från engelska till svenska i ett gratis engelsksvenskt lexikon. Precis som i en vanlig engelsk ordbok.

Lexikon 24, hem; Om lexikon24.Lexikon för översättning från, svenska till.

Lexikon 24 svenska engelska

Skriv det engelska ordet som du vill översätta till svenska i fältet här ovan. Skulle du inte vara säker på en översättning från engelska till svenska. Först efter det att 10 användare har smalare rösta på en ny engelsk översättning och därmed kontrollerat dess riktighet flyttas den permanent till den svenskengelska ordboken. Finns massor av nya översättningar skapade.

Sidan är temporärt nere!  För närvarande har vi 5729350 meningar översatta.Upphovsrätt m LLC 2019, sitemap.

 

Engelskt-svenskt lexikon - översättning och ordbok

Du ska veta, att Glosbe inte lagrar ord, utan snarare tanken på vad ordet betyder.Både svenskan och engelskan som språk utvecklas hela tiden.Vi tillhandahåller inte bara ordlistan engelska - svenska, men ordlistor för varje befintlig par av språk - online och gratis.Hjälp oss att utveckla Glosbe ordböcker och se hur din kunskap hjälper människor runt om i världen.”