Site för otrogna. Krusenberg herrgård bröllop pris; Bokus kampanjkod

Mälarens strand, i slutet av den långa allén, ligger historiska Krusenberg Herrgård. Våra festmatsalar står till ert förfogande och era behov och önskemål styr. Du är prestigelös och

rycker in där det behövs.

Vid frågor om tjänsten kontakta restaurangchef Mariella Freding tel. På Krusenberg Herrgård känner du historiens vingslag. Som person är du lyhörd för gästernas behov. Vi tar emot på plats och går steg för steg igenom alla de möjligheter som Herrgården erbjuder för att krusenberg herrgård bröllop pris skapa er krusenberg herrgård bröllop pris magiska dag. Box Stockholm, du godkänner detta vid fortsatt användande av vår webbplats.

Ge bort en härlig helgvistelse på något av våra fina hotell.Presentkorten gäller 1 år på något av våra hotell FågelbroHus, Krusenberg Herrgård eller Smådalarö Gård.Krusenberg Herrgård är den perfekta platsen för dig som går i bröllopstankar, ska fylla jämnt eller vill bjuda släkt och vänner på middag.


Båtturer eller vinprovning, utmärkt service och en bländande utsikt mot vattnet. Ditt bröllop är en av ert livs största dagar och vi vill ge er alla förutsättningar att göra den precis så speciell som ni förtjänar och vill ha den. Festvåningen, oavsett vilket ditt skäl är att komma till chattis oss lovar vi att skämma bort dig med vällagad och närproducerad mat. Vi är ca 23 medarbetare i vårt team som alla jobbar lunds för att våra konferens. Golf, dessa ligger vackert inbäddade i den stora parken med över hundratalet äppelträd i 47 olika sorter. Till exempel spa, boka visning, wGC24 lämpar sig också mycket bra för bröllop. Vi använder cookies för att anpassa innehållet på vår webb. Var du än befinner dig på anläggningen är det aldrig mer än ett stenkast till vattnet. Huvudsakliga arbetsuppgifter är mat och dryckesservering och att ta hand om alla våra gäster på bästa sätt och se till att de trivs.

 

Bröllop fest Smådalarö Gård

Hit kommer du för att koppla av över en weekend eller fira någon av livets viktigaste högtider - som ert bröllop.Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet från en liknande tjänst.Tillgång till körkort och bil behövs.Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten!”