Vin systembolaget. Herrgårdsweekend nära stockholm; Malmö restauranger lilla torg

Skedviken om kvällen. Vidare till Det Oförklarliga 10 november. Julbord weekend, välkommen att njuta vårt hemlagade, traditionella julbord. Men när resan är målet så varför inte? Bäst pris får

du granit via våra dinner specials men det går såklart lika bra att kontakta hotellet själv och boka plats i restaurangen. Gäller fredag till lördag eller lördag till söndag. Vardagslyxpaket, checka ut från vardagen och unna dig och din käraste lite. Oavsett vilket av alla våra helgpaket eller vardagspaket du väljer så kommer du att sova i sköna sängar. . Pris: från 1695 kr per person, läs mer och boka här. Vidare till Vardagsbreak, julbordsweekend. Ge alla sinnen tid att njuta en weekend på Rånäs Slott. Pris; från 395 kr per person, läs mer. Vidare till Mordweekend, det Oförklarliga 10 november. Observera att Slottets fastighetsägare Eskilstuna kommun inom de närmaste månaderna renoverar delar av slottsbyggnaden. Och en femrätters middag. Häringe Slott i Västerhaninge, Görvälns Slott i Järfälla och ett antal slott i andra närliggande orter. Bo och lev kungligt under ett dygn eller två här i kontrasternas paradis. De flesta slott kräver dock att man tar bilen och då är det ca 20-50 minuters resa. Se en karta med alla byggnader på slottsområdet. Alla måltider serveras på Slottet. Vi gör vårt bästa för att hålla undan röran så att du som gäst ska påverkas så lite som möjligt. Upplev en skön saga över helgen.

Herrgårdsweekend nära stockholm

Påskweekend, ett hotellpaket med levande teatermiddag, bubbelbad. Vidare bredband till Skaldjursweekend, upplev en glittrande nyårsfest med nyårsbuffé och dans till nyårsband. Vedeldad bastu och relax, under påskhelgen håller vi öppet för weekend under långfredag och påskafton.


Pingst och Sommarsäsong, kristihimmelfärd, pris, läs mer om Julbordsweekend, spa läs mer och boka här. Trettonhelgen, vidare till Champagneweekend, som weekendgäst på Rånäs Slott har du fri tillgång till vårt Ljusgym. Från 1895 kr per person Läs mer och boka här Långweekend Boka en långhelg. Promenera i den lummiga slottsparken och möt turistattraktioner slottet i morgondiset.

Se stjärnhimlen genom värmeångorna i sjöbastun.Ett bad under stjärnorna.Vidare till Vinprovningsweekend 17/11 4/5.

 

Herrgårdsweekend Stockholm - Weekend Högberga Gård

Historiska miljöer, god mat och härlig atmosfär - alla kännetecken för våra slott och herrgårdar i närheten av Stockholm.En stämningsrik roman med lyckligt slut.Alla Hjärtans Dag, bjud med din kära och fira Alla Hjärtans Dag med en romantisk, stämningsfull weekend; lördagen den 16 februari 2019.”