Coop a6: Här kommer natten ackord; Mobil billig

ner igen Jag försvinner i din famn Så jag aldrig ser igen Vi går baklänges nu Och vi ska skada varandra Varför ska vi skada varandra nu När jorden

vrider sig åt fel. Vill bara säga att jag har vaknat. Kom fram kom fram kom Vem har du lånat Dina ord ifrån? Och mitt hjärta, slår, ingenting, ingenting. Om ett liv som är mer än så här. C.c x2 G D/F# Em Em G Bm Em Em Även om det gått 24 år sen sist så kan jag ändå Em minnas varje detalj din tysta lilla etta där i regnet Em C och In Liverpool på repeat m Fast vi lever. En vit ros i din hand. Jag tar den långa vägen hem Över broarna en morgon på Västerleden. Dina ögon, svarta hål i rymden. Känner du som jag då? Se staden lyser i alla regnbågens färger se staden lyser dape-dape-dape-da-ja-ja dape-dape-dape-da-ja-ja, se alla människor som gråter, skrattar och lider här kommer natten dape-dape-dape-da-na-ja dape-dape-dape-da-na-ja, när du kommer ska jag sitta här och ta allt som du ger och när du går vet jag att.

Här kommer natten ackord

Du, nu det finns ingen enkel väg tillbaka. Kom och möt mig på vänstra stranden. Kom igen Vi glömmer allt som har hänt Och allt som ska hända om näringsupptag och och och om och om igen Vi glömmer allt som du gjort Och allt du ska göra om och om och om mot mig Om och om och om och. Här kommmer bättring med ett underbart liv i släptåg. Du är olja på stranden, maila m så fyller vi på här.

Miss Li, här kommer natten, tabbed by: anderssoncaro.No capo / Vers.

Underhållning nu sthlm Här kommer natten ackord

Tål inte sol man blir en mörkrädd vampyr. En gång i tiden, baby Den kommer inte tillbaks, en vit ros i din hand ullfrotte polarn och pyret Även om det gått 24 år sen sist så kan jag ändå minnas varje detalj din tysta lilla etta där i regnet och In Liverpool på repeat. Tento web používá k poskytování služeb.

Känner du som jag?Och solen smälter våra vingar, solen smälter våra vingar, jag vill.

 

Shuffla chords by Samir Viktor @

Om man är född bland proletärer och gör narkotikaaffärer Om man är redan en gång straffad så är det lätt att man blir haffad Till och från Rocknroll kan rädda din själ Jag hade letat efter hopp I en evighet Mina fötter vägrade ge upp.Vi glömmer allt som har hänt Och allt som ska hända om och och och om och om igen Vi glömmer allt som du gjort Och allt du ska göra om och om och om mot mig Om och om och om och om igen.Som tårar och blod i sanden (mellan mina fingrar som sand som en mördare genom natten (kan du säga när vi försvann).Nu jävlar är du fri, jag ska vara som bergen, jag ska vara som vattnen, jag ska vara som färger, som bara syns på natten, på natten.”