Rabattkod bonprix, Hunddagis valp

man planerar att lämna hunden ensam redan när man skaffar den. Roligare saker som hänt är tex att vi var på Skojlandet för ett tag sen! Oså är jag

ju beach svensk mästare i internetshopping. Och om pappa nån gång skulle fundera på att inte göra nåt för mig så ser mamma till att han gör det. Man glömmer lätt bort att uppskatta småsaker. O vad glad han blev för alla paket! Alla borde ha det. Bra helg har det varit. Har två praktikanter från en djurlinje på dagiset just. När ska oturen med hundarna vända? Temat var Farliga hundar denhär helgen både teoretiskt och praktiskt. Idag fyller världens bästa älskling 3år! När hon röntgades efter bråket så hittade dom nåt i hennes ben som kunde vara en tumör som inte går att behandla o sprider sig väldigt fort, så bilderna fick skickas vidare till expeter i utlandet osv. O candy älskar ju alla människor över allt annat så det blir bra o det märks redan världens skillnad på kila hur mycket gladare hon är nu när hon får ta mer plats, gumman.

Så åker han o lämnar william 1 mil och sen kommer han tillbaks för att hjälpa mig. Stor middagsbuffe o alla barn var med o hade kul och på kvällen blev jag och robbin uppropade på scenen o fick champagne o alla på båten sjöng. D inga fel de heller, om han ser att jag behöver hjälp med något när han är här för att köra vida till dagis. De kan visa det genom att yla.

Man kan inte säga att alla hundar älskar hunddagis.Det finns de som tycker att det känns jättejobbigt, men då brukar personalen lösa det.Cesar träffar även Suzy Godsey, som har problem med några av hundarna på sitt hunddagis.


Och candy har flyttat till en ny familj. Nästan hela släkten och carro o robbin va med o firade honom Vad har vi mer gjort. Ny börjar det bli kallt så pocketbok nu äre dags att säkra semesterbilderna nånstans.

Vem vill inte ha en liten kompis som kommer lufsande när man kommer hem från jobbet.Ätit god mat Nästa vecka blire räkbåten!Men vad gör du av din fyrbente vän när väckarklockan ringer och chefen kallar?

 

November » 2009 » Johannas hundtankar - - Ditt

Hundar som lämnas ensamma upplever ofta en stress.Kila är jätte duktig o försiktig med henne o bambi är jätte duktig med allt, kissa ute, sova hela natten, vara lös o hålla sig i trädgården (vi har inget staket vara ensam kortare stunder (alltså några minuter) bryr hon sig inte.Sitter ute hos dagishundarna o väntar på fler.Såfort det ena löser sig så börjar nåt nytt.”