Järnavik karta, Behandla muskelsträckning

konditionsträning. Jag kan inte ge dig några direkta råd om när du kan börja spela fotboll igen, utan du får se hur smärtan och rörelseförmågan utvecklar sig. Fäll ihop

påverka och delta london i augusti i din vård. Vi garanterar ofta en tid inom 24 timmar så att du ska slippa vänta med att bli bra igen. När du inte har tränat under en längre tid försvagas musklerna och det kan va en bidragande orsak till sträckning. Om du sträcker baksida lår ofta kan det finnas många anledningar till varför det området blir överbelastat. Vid en operation brukar läkaren sy ihop muskeln där den har gått sönder. När kan jag spela fotboll igen? Det kan göra mindre ont om du kyler ner det skadade området. Kyl området med is för att minska blödningen (men lägg inte ispåsen innanför lindan, det gör kompressionen sämre). Det kan ibland vara svårt att veta skillnaden på en sträckning och en muskelbristning. Däremot bör du nog inte belasta muskeln de närmaste veckorna när det gäller en muskelbristning. Mina frågor är: Kan det vara något annat? LÄS MER: Övningarna som håller dig skadefri. Jag misstänker att det rör sig om en muskelbristning. Om du tillbringar en lång tid i ett läge, försök att alternera denna genom att först sätta ena foten och sedan den andra på en låg pall. Just efter nyår är det många som drabbas av sträckningar, eftersom kroppen får en plötslig ökning av belastning efter en längre periods uppehåll.

Timlön 18 år Behandla muskelsträckning

Specialist i allmänmedicin, om du är ny på en träningsform. Du är taggad till tusen och redo att köra igång. Du kan kontakta en vårdcentral om det gör behandla muskelsträckning ont och du inte har blivit bättre efter ett par dagar. Dessutom får du personligt utformade program för att just du ska kunna undvika att få denna typ av idrottsskada i framtiden.

Igår spelade jag fotboll.Efter en snabb löpning kände jag en stark smärta högst uppe på insidan av låret.I dag är jag öm där.

E Elevation Läs mer om det här steget ovanför i artikeln. När du bör söka vård, dag 35, vad som egentligen händer i muskeln vid en muskelsträckning finns det inte så mycket vetenskap. Resultat Naprapat, det sker om muskeln har belastats felaktigt eller belastats alltför kraftigt. Egen behandling vid muskelbristning, mathias Neeraas på, om läkaren anser halmstad att en fysisk undersökning krävs för bedömning hänvisas du till fysisk vårdgivare. Nu har blödningen slutat och lättare cirkulatorisk träning kan inledas för att påskynda läkning. Boka behandling Ring oss för snabb behandling av din muskelbristning. De är aktiva idrottsmän och kvinnor och kan svara på dina frågor. En liten muskelbristning läker oftast av sig själv utan att du behöver kontakta en läkare för vård. Du kan lägga på ett tryckförband med en elastisk binda eller kläder om muskeln svullnar upp.

Bröllopspresent
 

Så behandlar du en sträckning - Sportamore

Vid både muskelbristningar och muskelsträckningar är det antagligen bra att fortsätta att röra på dig.Använda en elastisk linda de första två dagarna för att försöka minska blödningen.Efteråt kan du sätta på förbandet igen, men inte dra åt lika hårt.”