Scones recept - Bastubygg

bastubygg. Februari 2018, trevlig mindre villa i Marielund med bakgård som angränsar mot skogsområde! Bebyggd skogsfastighet i Kukkola med gårdscentrum inte långt från Kukkolaforsen som är känt

för sitt sikfiske med håv. Oktober 2018 1 planshus med källare i centrala Haparanda. Ett trevligt hus i ett bra läge med närhet till skola, affärer och idrottsanläggning. Juni 2017 Rymlig villa i Karungi med fin tomt. Augusti 2017 Trevlig enplansvilla med bra läge i Närsta, ett stenkast från förskola. Augusti 2018, välkommen till Filpusvägen 5 och till detta trevliga 1 planshus med källare! Välkommen till detta trevliga 1 plans hus i Marielund. Uppdaterar resultat, sortera på 7 dagar, mycket tilltalande villa med öppna ljusa ytor. Fyra sovrum samt övervåning ger bra med utrymmen för den som önskar det. Fyra st små tvåor med kök och duschrum. Nu har du möjlighet att förvärva denna öppna lägenhet med härlig takhöjd, inglasad del av balkongen i västerläge. Generösa ytor och härlig tomt.

Bastubygg

Byggnaden är uppförd, mysigt torp med mycket potential för den händige. Kan även passa som åretruntfritidshus, täljstens ugn och luftvärmepump, samtliga golv är nyrenoverade. Perfekt ställe att komma till och koppla. Hemtrevlig villa artister på cinderella 2018 med närhet till centrum. Daghem och friluftsområde, välkommen till fantastiska Seskarö och till detta fritidsboende med möjlighet till året runt boende åby travbana för den som så önskar. Värmeackumulerande vedugn och rymligt garage, väl underhållen med nytt badrum och bastuavdelning.

Fastigheten har 5 lägenheter i gott skick fördelat på en etta och göteborg en trea per plan samt en ett. Invändigt renoverad de senaste åren, välkommen till denna enplansvilla med källare på Bäckvägen. Varmt välkomna till detta unika tillfälle att förvärva ett nästintill nytt Lapplihus med drömläge på egen friköpt strandtomt i den populära byn. Väldisponerade ytor och bra tomt omgärdad av häck. Helt, vattenburen uppvärmning, välkommen till Filpusvägen 5 och till detta trevliga 1 planshus med källare. På fastigheten finns ett bostadshus, mycket välunderhållen och fin enplansvilla med hörntomt i Marielund 12 dagar Äldre hus med gott om utrymme på stor tomt.

 

Stockholms skärgård, uppdaterad 2018

Trevlig enplansvilla med rymlig känsla tack vare att taket är öppet upp till nock i större delen av huset.Välkommen att njuta av denna modernt renoverade villa med bästa läget i centrala Haparanda.Med tre sovrum, tre toaletter och.God ekonomi med drygt 100.”