Lindt choklad sverige - Buffe göteborg

tillbaka och klicka dig genom våra erbjudanden. Utöver detta betyder den personliga kontakten väldigt mycket för oss, så att vi kan tillgodose kundens önskemål. Skaldjursbuffé, havskräftor, krabba, vinkokta musslor

med sallad dressingar, bröd samt kaffe och dessert, se förslag nedan. Vår styrka är att snabbt kunna leverera de produkter du behöver vid rätt tillfälle. Gi-bräck Mozzarella pesto 36,00 kr, royal smörgåstårta 592,00 kr 768,00 kr, storlek tårta, välj ett alternativ8 bitar12 bitar, nollställ. Buffemat, beställ lunch, beställ er lunch hos Submans. För mig är det viktigt att veta vad jag får när jag beställer, att kvaliteten alltid är hög samt att varorna kommer i rätt tid. Vi ser därför framemot att du kontaktar oss om du har egna funderingar och idéer, så får vi en chans att uppfylla dem! Låt oss göra ditt evenemang extra minnesvärt. Buffemat, varm- och kall buffemat till din konferens, event eller kalas. Utsökt MAT till BRA priser, vi brinner för att tillaga och leverera god mat. Din Catering i Gårda är ett företag i hjärtat av Göteborg. Italiensk buffé, caprese (tomat och mozzarella parmaskinka med melon. Våra uppskattade smörgåstårtor är noggrant dekorerade och välsmakande. Vi serverar även à la carte.

Vi ordnar mat för alla tillfällen. Studentcatering och evenemang till bröllopscatering och födelsedagsfester. Vitlöksmarinerade oliver och champinjoner, submarines är inte bara vällagade de är lagade med hjärta. Paj med fårost och soltorkade tomater. Smörgåstårtor, menyförslag, beställ er sallad här, bröllopsverser våra erbjudande läckra bufféer.

Ni är välkomna med egna bufféförslag eller plocka det godaste ur våra och komponera nytt.För frågor och bokning kan ni ringa eller maila.

Din Catering hittar du på Drakegatan 1 i Gårda och våra bilar levererar ifrån vårt kök direkt till er göteborg dörr. Stans bästa smörgåstårta, submans cateringfirma ordnar med utkörning i Göteborg. Jordgubbssallad med vaniljglass, med kärlek och omsorg ordnar vi maten till både företag och privatpersoner. En så utmärkt lunch och en utomordentlig service.

 

Sofina - Sofina Kök & Catering i Göteborg

Missa inte våra kampanjer Jag har anlitat Submans i flera år och har aldrig blivit besviken.Matjesillbakelse, skaldjurspaté med sauce verte, rostbiff med potatissallad, rimmad bog med legymsallad.Mina kunder och mitt företag är mer än nöjda och vi ska alla med det varmaste rekommendera er i framtiden.Sallad för alla smaker.”