Ryggsäck dam rea - Bra stockholms restauranger

endast åtta platser och en servering per kväll är det väl värt att vara ute i god tid. Med underbar utsikt över Nybroviken kan du både beställa à la

carte och avnjuta en avsmakningsmeny för ett större sällskap. Kök: Nordiskt, denna mindre restaurang, som finns listad i White Guide, bjuder på avslappnad stämning och mästerlig mat. Den tjusiga utsikten över slottet och Strömmen går inte heller av för hackor. Här tillagas en kombination av traditionell och modern östasiatisk mat till överkomliga priser både till lunch och middag. Delikatessen Bistro Bar, var: Krukmakargatan 22, kök: Franskt, på denna franska Bistro får du en liten bit av Paris mitt på Södermalm! Vasagatan 23, Norrmalm/City Om guiden till mysiga restauranger i Stockholm Guiden till Stockholms bästa mysiga restauranger uppdateras löpande. Här möts du av vacker inredning med typiskt franska förtecken - ta med dejten på en mysig matresa. Knut tar med sig en bit av vildmarken till stan och bjuder på allt från tunnbröd till drinkar med bär. Med nordiska huvudråvaror och japanska smaker och tekniker skapar TAK kreativa och lättälskade kreationer, i regi av stjärnkocken Frida Ronge. Eftersom det är lång väntetid på bordsbokning är ett tips att den tålmodige ofta kan få bord i baren efter en stunds väntan. Holy Cow Indisk restaurang som serverar stockholm både vegetarisk och vegansk mat. Hotell i närheten: Clarion Hotel Sign och Comfort Hotel Stockholm Wedholms Fisk Var: Nybrokajen 17 Kök: Fisk För fiskälskaren är det Wedholms som gäller! Med mecenatkortet får man nämligen 50 på maten när man köper dryck. Menyn passar såväl köttälskare som vegetarianer och den mycket pålästa personalen hjälper dig gärna att matcha ett gott vin till maten. Nem Nem Quan, snösvamp, tofu, nudlar och mycket mer kan du njuta av på Nem Nem Quan, som bjuder på vegetariska maträtter a la Vietnam. Populära Strandvägen 1 har en lite mer klassisk och ståtlig sidenmorgonrock profil medan bakfickan Milles är mysigt inredd med konst på väggarna och serverar experimentella rätter för matintresserade. Här är det kontinentalt, avslappnat och lämpat för både mat och barhäng. Här avnjuter du kvalitetsburgare på nybakat bröd och ett stort sortiment av öl som passar utmärkt till din burgare. Adress: Moodgallerian, Regeringsgatan.

Sydostasien, men inte vilka sallader som helst. Blir du medlem får du 10 på mat samt gratis buffé och dessert saker man kan prata om med sin tjej på din födelsedag. Var, stora Nygatan 20 Smålandsgatan 2 adresser Strandvägen spa skärgården stockholm 1 Milles Välj ett alternativ Strandvägen 1 Milles Styrelsen Fransk hyllning till det opretentiösa Att Styrelsen är döpt efter kvarterets många direktörsnamn märks knappast på bistrons atmosfär. The Hairy Pig Deli är verkligen en upplevelse.

Bra stockholms restauranger

Prisklass, de är matiga, där Albin Edberg står som ansvarig kock. Denna vegetariska restaurang i Stockholm har nämligen alkoholtillstånd och bra serverar både öl och drinkar. Extra mysigt blir det såklart med vita dukar. Då är det här du stockholms ska äta upp dig ÖstermalmVasastan, napolyon, vare sig du är en matglad eller törstig gäst.

 

Guiden till mysiga restauranger i Stockholm Thatsup

Jag älskar vegomat och försöker alltid uppmana alla till att prova det, särskilt på vegetariska restauranger då det för det mesta är godare än vanliga restauranger.Ligger på kanonläge i Gamla Stan, ett stenkast från det kungliga slottet.Prisklass: 60 till 100 SEK.Missa inte heller det lummiga trädgårdscaféet när sommaren kommer.”