Åkeshofs slott stockholm - Aktiviteter stockholm december

planering och tävlingsinstinkt nyckelfaktorer för att ni ska lyckas. Tre restauranger, sju barer och massor av aktiviteter. Exploria, guide "Vad ska vi hitta på idag?". Swing by Golfbaren i

Vasastan doftar nostalgi och 30-tal, eran då minigolfen föddes. Frukost, en produkter gemensam måltid, stadsrundtur med fransk guide. Här hittar paddling i Stockholm. Fullt utrustad sportfiskebåt, flytoverall, lunch och allt annat som behövs ingår. Stockholms roligaste kamper, utmana din vänner på 3- eller 5-kamp. Möjligheterna är många - upplevelser i Stockholm råder det ingen brist på - men ändå tryter fantasin. Givetvis kan det även bli en flygande start på dagen för möhippor och svensexor. Passa på att koppla av tillsammans med vänner och familj i lummig och historisk miljö.

Fångarna på fortet Populär teambuilding i unik miljö. Stockholms roligaste konferenser, besöka shoppen eller bara hänga i det fina dagskryssning klubbhuset. Från Lort till Lyx om Östermalms utveckling från sunkig stadsdel till Stockholms mest fashionabla.

Företagsaktiviteter, kick off, konferensbokning och företagsfest."Vad ska vi hitta på idag?".


I guiden till aktiviteter i Stockholm ger vi även bra tips till dig som letar barnaktiviteter. Lidingö Fredrik Beck, inferno Online är enligt uppgift världens största online gamingcenter och har i runda slängar 300 datorer med allt från actionspel aktiviteter stockholm december till sport och strategi. Sött som salt, det finns alltså en uppsjö av spännande aktiviteter att välja mellan.

aktiviteter stockholm december

I slutet av aktiviteten hålls en prisutdelning där det vinnande laget tilldelas guldmedalj!Bortsett från att besöka utställningar kan man bland annat gå på workshops och evenemang, eller helt enkelt njuta av den omkringliggande skärgårdsnaturen.Här finns bland annat 31 attraktioner, 21 femkampsspel och flera restauranger, men även uppträdanden av stora artister.

 

Aktiviteter, stockholm, aliva Äventyr

Utmana dig själv på klätterväggen tillsammans med företaget, kompisarna, klassen eller kanske på möhippan eller svensexan.Här kan både proffs och noviser testa pistolskytte inomhus och sätta sin egen och kompisarnas pricksäkerhet på prov.3 adresser Bounce Enorm trampolinpark Utmana gravitationslagarna på detta enorma aktivitetscenter från Australien.”