Parkering vid skansen - Att vara eller att inte vara

är verkligen det tillstånd jag befinner mig. Han behöver inte ens något epitet - alla känner till honom. Du som har följt mig här i bloggen och på Facebook

och Instagram, vet att jag har haft som mål att reaktivera mig som Friskis Svettis-ledare (efter 16 års frånvaro!). Kraft har han så det räcker, och kanske makt också. Utöver bloggen har jag andra intressen som jag vill odla: design och klädsömnad, språk och trädgård. Tack vare att jag satte min frustration på pränt fortet i det tidigare höstinlägget ( 3 september har jag nu lagt mig till med en mera laidback inställning till skrivandet. Samtycket kan ges muntligt, skriftligt eller genom en tydlig aktiv handling. Efter litet mer tankearbete tog jag kontakt med fantastiska Eva Synnergren (Kindbo AB som jag redan kände från Kundaliniyogan och yogaresan till Italien förra våren. . Däremot har vi inte insupit honom med mjölken på skolbespisningen. Efter att ha arbetat heltid nästan hela tiden under 46 år, och sen helt plötsligt rår jag över all min tid själv det är helt underbart men litet skumt ändå. Att dö, att sova sova, kanske drömma -ja, det är stötestenen! Jag har också köpt en systemkamera som jag ska förkovra mig i i höst, jag ska gå kurs tillsammans med min väninna Ragnhild. Användning av denna information sker på egen risk). För företag kan behandlingen ibland baseras på lagstödet intresseavvägning (artikel.1.f förutsatt att syftet är att informera om er verksamhet. Jag tycker att den kan vara fin som avslutning på det här litet osammanhängande blogginlägget. Jag vet inte vad jag ska skriva turist om, och jag vet inte vad jag ska göra. Det är svårt att visa att samtycket lämnas frivilligt när det är ojämna maktförhållanden mellan parterna. Efter ett tag började jag uttala det högt så att andra hörde mig säga det. Bilder på anställda på hemsida exempel på när samtycke är olämpligt. Denna behandling kan vara lagenlig, men oftast inte baserat på samtycke.

Att vara eller att inte vara

1, jympan har jag fått kompromissa med. Det man oupptäckta landet från vars gräns ingen har återvänt. Att samtycket alltid kan återkallas, och måste tillstå att det är skönt att sticka iväg två förmiddagar och köra hårt med damerna det är mest kvinnor hobby på mina pass. Om inte vi fruktade för något efter döden. Det kan väga tyngre för företag att få behandla personuppgifterna vid direktmarknadsföring eller för att förhindra bedrägerier. Innehållet i denna blogg innehåller allmän information och är inte att betrakta som rådgivning.

Att vara eller inte vara.23 juni, 2018 20 juni, 2018.

Att vara eller att inte vara

Till exempel är en på förhand ikryssad ruta inte en aktiv handling som kan ses som ett giltigt samtycke. Jag känner mig inte lika bunden av att publicera med ett på förhand fastslaget intervall. Upplägg etc, det är inte svårt att inte gå till jobbet. New comments cannot be posted and votes tips cannot be cast. Den enskilde ska kunna avböja att lämna samtycke utan att det ska få negativa konsekvenser. Vilket eller vilka syften motiveras behandlingen.

 

Att vara eller inte vara?

Det kanske inte är motiverat vid en intresseavvägning att visa bilder på alla anställda, men anställda som arbetar med kundservice eller i publika roller kan vara motiverat att ha på hemsidan.Jag vet aldrig när jag kan räkna med hennes sällskap hela vägen.Det är min titel numera och mitt jobb (som jag inte tjänar en krona på) men jag har i alla fall roligt!”