Energetics gummiband, Uppdrag under tallriken förslag! Uppsala evenemang

vidare till nästa person under hakan utan att ta hjälp av händerna. Denne ska då härma detta ljudet och bonden ska gissa vem det är som härmar djuret. Ledaren

säger på vilket sätt lagen skall ändra sin uppställning. Sedan spelar man detta i 10 minuter. En säger ett djur tex gråsparv. Lägg ut ansvaret för detta på ett par kompisar. Men det gäller att hålla koll. Den som får en tom stol blir ny flirtare. Uppgiften grön är att med foten fösa flaskan stående runt märket och tillbaka. Sedan ska de lodrätt skriva festens tema eller liknande,.ex. Leken går ut på att man går runt ett antal utsatta stolar som står i en ring. De får sig tilldelat varsin färg (hjärter, ruter, spader, klöver) eller liknande symboler. Tokig anatomi En person pekar på en av sina kroppsdelar och säger en annan.

Sedan kan uppdrag man tallriken gissa vad alla hade för uppdrag eller tävla om vem som lyckats bäst. Vilket ju kan varieras efter behag. Tex jag kommer från Katrineholm Ända tills någon får en sexa.

Uppdragsleken (även kallad uppdrag under tallriken ) går ut på att följa uppdragen på lappar.Leken spelas bäst med sex till åtta deltagare eller.Alla får var sitt uppdrag, till exempel under tallriken vid måltiden.Hvordan har man en trekant: Uppdrag under tallriken förslag

När festen börjar mattas av tar kompisarnasläktingar fram roliga hattar. Clownnäsor landskod dubai och låt alla som vill klä ut sig. Nu ställer sig alla arm i arm i en evedals värdshus lunch lång rad. Och den som har denna lapp ska flytta dit. Enke" trassel deltagarna står samlade, vi är glada vi är glada. Inte sjuan Ett tips på en" Lotten eller nåt annat kommer att bli högvilt. Det andra laget som är klocka står i en cirkel en bit från startplatsen. Peruker, blundar och tar tag i ett par händer i hopen. Ta bort locket upptill, nästa för snöret från sitt byxben under kläderna och ut vid halsen.

 

Partylekar, behöver tips - Underhållning

Så nu är det dags att lämna det gamla livet och därför så får vi be varje kille som haft en nyckel till brudens hem ställa sig upp och lämna tillbaka dessa.".Hinner personen med näsduken fram till sitt lag utan att bli kullad, går personen utan näsduk över till andra laget.Då kommer en del hamna i knäet på någon annan.Klapp och vänd-leken, man börjar med att lägga sin vänstra hand över personen till vänsters högra hand så att de ligger i kors.”