Öl pirra - Träna rumpan på gymmet

put my ass. Nedåtlutande benlyft Teknik och utförande nedåtlutande benlyft: Ligg på en lutande bänk och greppa den översta delen av bänken med dina bägge händer.

Med nya upplägg varje månad, detta gör övningen mycket enklare och bättre för dig som inte tränat silja på ett tag. Knäna rakt under höfterna, dina sätesmuskler är A och O för en bra hållning. Jobba med långsamma och kontrollerade rörelser där du känner full kontakt med de sneda magmusklerna. Jobba med fina och kontrollerade repetitioner. Dödsbuggen Teknik och utförande dödsbuggen Ligg på rygg på golvet och dra upp dina knän. Vi hjälper dig gärna att skräddarsy din träning och kost unikt efter just dig och ditt mål. Alternerande hältouch utförande, och jag vet att somliga tränar utfall med hiskeliga vikter.

Rumpan är en ganska stor muskel och kräver en del arbete för att den ska se ut som man vill.Hemma, på gymmet eller till och med på jobbet!Här är en video hur du utför flutter kicks på rätt sätt.

Lyft ena benet framåt så du står på ett ben. Fokusera på att dra och kontrollera vikten med magmusklerna. Framförallt djupa knäböj och raka marklyft. Good morning är en annan övning missfall som tränar rumpan effektivt.

Ingen tittar på dig, du kan lära dig i lugn och.Dra upp ett ben tills du har knät i 90 grader.Övning 1: Marklyft, marklyft är en av de bästa övningarna för att träna hela din kropp, men i synnerhet din rumpa.

 

Träna rumpan hemma

Ryska twist med kabel Teknik och utförande ryska twist med kabel Lägg dig på en pilatesboll med cirka en armlängd ifrån kabeltrissan.Pausa i toppläget innan du långsamt återgår till startpositionen under 3-4 sekunder.En bra magövning för att verkligen träna upp hela ditt magparti.”