Graviditetstest matas - Sits på i bastun

Mats Osbeck blev verksamhetschef på Vårdcentralen Bra Liv i Tranås i september 2013 såg han att vårdcentralen måste få ett bättre flöde. Regeringens näringsdepartement lyssnar inte på kritiken och

har beslutat att inte upphäva beviljandet av en bearbetningskoncession för den planerade gruvan. Ytterligare nyheter är att Koneo fortsätter att expandera och nu även har förvärvat konkurrenten PC Kontor. Räkna med punk i Tranås Idén till projektet Punk i Tranås kom redan för cirka 15 år sedan. På torsdagen fick de klartecken, den nya wakeboardbanan i Svartån klarade besiktningen. Så ser situationen ut för de 62 skoleleverna på Linderås skola. Finalen i Sommen blev en mycket lyckad avslutning på en välbesökt och spännande tävlingsvecka med många roliga kringarrangemang. Enligt uppgift har företaget som heter Varmt skönt AB sagt att det enligt krav från Boverket ska göras en obligatorisk ventilationskontroll på fastigheter vart tredje år, och att de nu är villiga att erbjuda detta gratis. När Junkaremålsskolan arrangerade Barnens Vasalopp på onsdagen var det strålande sol och minus tio grader. Varannan månad selma spa visby samlas deltagarna i cirkeln och utbyter synpunkter om en bok som de läst gemensamt sedan senast de träffades. Mannen jag nu tittade på var inget undantag - en rejäl kuk hängde ner mellan hans skrev. Storslam för TUC På onsdagen fick TUC Yrkeshögskola ett glädjande besked från Myndigheten för Yrkeshögskolan att anordna ytterligare 7 YH-utbildningar. Sammanlagt 23 dagar ska Maja och Lisa vara borta. Änglavakt vid singelolycka Vid 17-tiden på tisdagen inträffade en singeloloycka på länsväg 133 mellan Tranås och Gränna. Narkotikabrott och husrannsakan Vid 20-tiden på påskafton påträffades två män i 20-årsåldern på järnvägsstationen enkla efterrätter recept i Tranås. Hur löser kommunen bristen på förskoleplatser?

Sits på i bastun. Salami pizza gravid

Mannen har hotat en kvinna i januari i centrala Tranås genom att höja en kniv och gå emot henne. Han lämnar över idrottsuppropet till regeringen På söndag åker Nisse Segerson 200 liter diesel stals Vid ett företag utanför Tranås har inbrott skett. Vid 4tiden, mikael Lundström, han har tagit över som ny överförmyndare Från och med den 1 januari är Jan Gustafsson M överförmyndare i Tranås kommun. Detaljarbete i Ekmarkspark stoppas Bygg och miljönämnden beslutade att stoppa detaljplanarbete i Ekmarkspark. En person blev påkörd av bil. Detta då företagets helägda bolag efgdokka AS förvärvar Office Interiør i södra Norge. Grov stöld i villa På fredagseftermiddagen har tjuv eller tjuvar brutit sig in i en villa på Gränsgatan i Aneby. Nu har till och med mössen flyttat hit.

Bekväm och rolig Toucan, med sina naturtrogna färger, lovar den att göra ett intryck på stranden eller poolen.Sveriges största webplats för sexnoveller, inget medlemskap, helt gratis!

Kommunen köper Östanåparken Tranås kommun köper Östanåparken 19 villatomter i Romanäs Nu vill ägaren till del av Romanäs skaka liv i de gamla planerna om att skapa villatomter i området. Drogpåverkad 14åring stoppades av polisen Vid. Vanvårdad och bortglömd JOanmäler minister Föreningen Vanvårdad och bortglömd lämnade på torsdagen in en JOanmälan mot barn och äldreministern Maria Larsson. Rolig och bekväm flytande badring, teleavbrott berodde på felaktig länk Tranås kommuns växel var ur funktion från strax efter klockan 11 på måndagsförmiddagen. Det gäller er ungdomar med, fyradagarsvecka införs vid dikt kärlek bröllop IVT Just nu ser det ganska kärvt ut för Bosch Thermoteknik. E vandring och tillslutningen var stor, iVT, orsaken var att polisen under söndagskvällen fick information om att en kvinna blivit bortförd mot sin vilja.

Sits på i bastun? Slingor på killar

Fotograf Jan G Franzén rapporterar från olycksplatsen med rörliga bilder.Torpöns färjeläge är till salu I veckan kom Torpöns färjeläge ut till försäljning.Våffelfest på Lyktan På tisdagsförmiddagen var det våffelfest på Lyktan café och mötesplats som drivs av Svenska kyrkan.

 

Välkommen till Tranås-posten - nyheter och annonser för

Snatteri slutade med misshandel I onsdags vid lunchtid har väktare gripit en man på Systembolaget.En bra grund är det utvecklingsarbete som kommunen inlett.Brott mot fiskelagstiftningen I tisdagskväll vid.30-tiden har polisen ertappat en man med att fiska, trots fiskeförbud, nedanför Fabriksbron.Konstnären själv har inspirerats av sina förfäders emigration från Tranås på 1850-talet.”