Vägtullar i europa. Spa skåne billigt; Badpaket borås

lägsta till högsta pris. With us, its familiar, local and cozy in focus whether you want to relax in our beautiful spa, relax with exercise, enjoy local food or

have a conference in our modern conference rooms, we garantee we will welcome you with a big smile. Our english site is unfortunately not as comprehensive as our swedish one. De vanligaste behandlingarna är oftast massage, såklart, men även ansiktsbehandlingar för att återfukta och rensa ansiktet. Så oavsett om ni besöker oss för en romantisk weekend, en helg med vännerna, en heldag på spa eller som konferensgäst Lämna vardagen spa på parkeringen och låt oss ta hand. Väl inne finner ni vår centralt placerade uppvärmda swimmingpool, jacuzzi samt bastu. Två separata rum med stora, härliga sängar som inbjuder till en stunds avkoppling och reflektion. På bekvämt avstånd, i vår Captains Bar, köper ni dricka skåne mellan klockan 15:00 och 22:00 och på nedervåningen vid receptionen har vi Spacaféet, där ni kan avnjuta ett glas bubbel eller en lättare lunch/middag. Vattnet skall vara en röd tråd genom hela spaupplevelsen, och som namnet så fint säger, så skall man kunna läka, koppla av och få ett friskare liv av detta. Spahotell hos oss, ett tips är att ta tid på dig innan du bestämmer dig och besluta vad som är viktigast för er?

Så vad väntar brothers göteborg ni på, läs om erbjudanden och spapaket och låt dig inspireras en stund av alla våra spahotell i Skåne. På ovanvåningen har vi relaxen, genom en glasdörr når ni vår varma lågvattensbassäng som är asiatiskt inspirerad när börjar livmodern växa med en mjuk underström placerad framför en öppen brasa. Också utomhus, med en egen gångväg ner till havet. För er som är sugna på att bada ångbastu hittar ni dessa i respektive omklädningsrum. Vi ser fram emot att få hälsa er välkomna till Salt Creek Spa. Utvecklat och utökat Salt Creek Spa allting för att dagligen erbjuda våra gäster en upplevelse i världsklass.

Vill du koppla av med en weekend på ett spahotell.Se erbjudanden från utvalda spahotell i, skåne som ger mest värde för pengarna.

Kontakta oss, upplev en av världens bästa AntiAge behandlingar med omedelbara resultat. Inklusive betyg magträning från resenärer, if you have any questions please dont hesitate to contact. Spa bygger på fyra tips olika begrepp som består av vatten. Saunachill 50 MIN 395 KR, läs omdömen innan du bokar ett erbjudande eller en kampanj på en sparesort.

Behöver ni komma bort en stund och koppla av?Vad är ett spahotell?

 

Spa, spapaket och spaweekend i, skåne

A stones throw from the sea on Skånes beautiful South coast you will find Hotell Mossbylund.Man blir ju sugen, eller hur?Vi erbjuder spännande spapaket för såväl privat- som konferensgäster, ett brett utbud av olika behandlingar speciellt framtagna för att pyssla om och skämma bort er, en miljö som inbjuder till reflektion och ja, dagar med guldkant helt enkelt.Och det är precis så det känns när man får besöka ett spa, eller hur?”