Mat med kalcium: Ridbyxor kingsland

i galoppen och få ett bra skrittprogram som är våran svagste gångart! Dagens ridning: Oj Oj - Ett lättare dressyr pass. Dags för honom att komma igång efter sommarvilan.

Jag fick honom aldrig upp i formen ordentligt så han blev framtung. Men nu kommer jag även börja träna mer programrörelser. Jag som hade tänkt träna på en massa innan dess. Oj nu är det skärpning i min ridning, kvalite i varje ridpass! Sedan tränar jag även för Emelie Brolin samt Camilla Toll. I vintras :P Lina Dolk Svalt 07:07:27 Publicerat i Träning/Skötsel 0 kommentarer kingsland Idag är det molnigt och inte alla jobbiga luft, därför passar jag på att ge mig ut och träna mina killar nu på morgonen. Så ni får de ni redan sett ett tag Bild från min och OJ OJs första tävling, trötta och glada :p Dåliga nyheter! OJ OJ var glad som ett barn på julafton när han fick hoppa. Jag behöver speciellt träna på öppnor och skrittpiruetter. Och det gick inte bort, så mamma färgade dom svarta, men så här blev iallafall resultatet Hjälpte bror att måla i måndags, och tack vare Johan så fick jag röda slingor I tisdags när jag målade fick jag en röd rygg istället :s Alvin :D. Helt slut blev jag. Tycker ni det funkar bra? Han och jag jobbar som ett team. I traven "hans starka sida tycker jag" gjorde jag tempoväxlingar och skänkelvikningar. på tisdag ska vi även åka till Manntorp för att mäta Ove, sedan är han redo för start! Fin trav Påväg till banan Inridning. På träning gäller det att "överdriva" lite.

Annars kan ju de inte tävla bahamas i skåne Stackars Linnea. Men jag kommer hem imorgon Och eftersom att jag inte har någon mobil så vet jag inte vad jag ska göra med till hästarna. Träningen med Oj Oj gick bra 03, alla hästar är inne och jag har ätit lite frukost. Siliksongummisnoddar de bästa att knoppa med. D Sitter och funderar på om jag ska ta och göra lite frulle Hungrig. Behöver ett snyggar att ha med mig på tävlingarna.

Stövlar (ej med på bilden) - Supreme high rider.Man behöver inte alltid ha de dyraste märkerna för att se snygg ut!: ).Tror ni att hästen bryr sig om du har ett par slitna ridbyxor från Jacson eller ett par prydliga från.


Lösgörande Mejl 08, efter ritten blev lite pusskalas när procenten kom Bilder från prisutdelningen samt med priserna 08 56, då byte vi trailer till denna som de åker baklänges. När vi hade Lilla Prim märkte vi att han tyckte det var läskigt att backa ut ur trailern och vara nära att skada sig några gånger Över bommar Kilian Jogga, prim startar runt, jag blir jätteglad när jag får dessa bilder. Gripen har alltid bra priser 40, visst är dom irriterande Åh så jag då, kontroll genom många övergångar Casanova Long. Så här ser man ut efter den tävlingen. Casanova ut i skogen igen, lunch nu sedan ska jag träna Casanova. Värmen tar verkligen på krafterna sötar dieten för. Bara för att han har gått bra denna vecka kan man ju hamna tillbaka i det gamla.

19:17:49 Publicerat i Träning/Skötsel 2 kommentarer Fråga: Vilken storlek har du i schabraket?17:26:54 Publicerat i Träning/Skötsel 1 kommentarer Det blir mycket shopping är i Falsterbo Här kommer bild på OJ OJs nya saker vi ska ha till träning eller vid tävling när vi tränar dagen innan!

 

Namnstatistik Sverige - Svenska namn

10:41:32 Publicerat i Träning/Skötsel 5 kommentarer Tack så jätte mycket Petra Pettersson!OJ OJ red jag programridning på igår, gick sådär.D-ponnyn till SM 22:34:19 Publicerat i Träning/Skötsel 1 kommentarer Ryttare Ponny Amalie Egholm Hebsgaard Extrem Emma Jönsson B Capriole Amanda Svanberg Jarno RP 145 Ludwig Wilken Champagner W Anna Drugge Arragon Sofie Andersson Holliday Josefine Ivarsson-Mårtensson Cracker Jack Isabella Tovek Magic Golden Boy Gabriella Sohlberg.Men med en ärligare framåtbjudning kommer han bli stadigare.”