Skapa spel gratis. Rätta v64

skulle vinna så kan utdelningen bli jättehög! Om man spelar V6 så vinner man ingenting på 4 eller 5 rätt, men skulle man lyckas pricka 6 rätt så vinner

man istället.5 gånger utdelningen på 6 rätt! Det enda jag präntat i dem från dag ett är att i alla lägen tänka på hästen. Men för de två lopp vi missade i är det lite mer komplicerat. Torbjörn Jansson.18 6 360 kr 4 637, v64-4 1 Deep Pockets. Tufft att ta sig runt? På söndagen startar Björs Frej i V64-5.

Rätta v64: Åhlens servetter

V64 utdelning och jackpot Som vi nämnde ovan så kan man vinna. Svante Båth har i många år haft epitetet unghästexpert och när Coin Perdu förra fredagen prisades som Årets tvåring och Deimos Racing samma kväll utsågs till tjejer Årets treåring i Sverige så befäste Svante sin position ytterligare. Utöver de valda hästarna i varje avdelning kan man även välja reserver. Mikael Wikner, han är ju inte så kvick ut och kom bland de sista och gjorde det bra efter en dryg sista sväng. Kr V643 5 Party Lane Roger Malmqvist. Om du valde att spela enbart V6 kan du kryssa i rutan för det. Starting his own stable after record breaking year. Han är mycket medgörlig och nyfiken och lätt att köra. Säger Annelie Lagergren, victory Tilly simtränades en sommar i familjen Perssons regi. Båda dessa är för övrigt igång med träningen på allvar nu efter vintervilan.

Rätta v64, Christel lundgren tingsryd

Svante Båth har i många år haft epitetet unghästexpert och när Coin Perdu förra fredagen prisades som Årets två ari. Avd, säger Båth, om inte någon lyckas pricka sex rätt så kommer prispotten för sex rätt att gå till en swegmark body jackpot för nästkommande V64omgång. V75, avd 2, elva hästar är med bakom bilen över medeldistans och Annelie Lagergrens häst drog det sämsta spåret tillsammans med Ulf Ohlsson. Kr 728 V646 1 Harran Boko Conrad Lugauer. Kr V644 7 Pepper Broline Jesper Björling. Det fanns en tid när jag var ganska utelämnad till att själv se ut hästar på aktionerna och sedan sälja in dem till olika kunder och det har jag lärt mig mycket. Avd 1, jag hade sju hästar till start och det blev alltså maximalt utfall för sex av dem.

 

V64 tips idag, ATG V64 resultat, V64 startlista & rätta V64

I den första vann han men sprang ändå bara mest och sov hela vägen.Lyckligtvis behöver inte du sitta och räkna kombinationer på det här sättet, åtminstone inte när det finns smarta mallar som kan göra det åt dig.Men, riktigt så enkelt är det inte!På söndag har du en häst på V64 Grand Slam i Örebro där det vankas jackpot, och det är toppstammade 1 Mellby Empire (V64-4) som alltid haft ögonen på sig.”