Ont i gallan huskur - Roliga ja och nej frågor

för färg på din tandborste? Har du varit i USA? Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu

erhöhen. När någon jag bryr mig om är ledsen. När vaknade du i dag? Ingen aning, en ny lott kanske? Ne inte regelbundet. Ja, det gör jag varje kväll. Jag tycker att det är viktigt. Har du stationär eller bärbar dator? Igår ra för ja jobbar där. Måste du gå? Jo används i jakande svar på negativa frågor. Njaa inte jag, me kanske finns i någon kartong på vinden. - Nej, det har jag inte. Äter inget konstigt. Hur löd det senaste sms:et du fick? Vad fick dig verkligen att skratta senast? Äter typ inte det :P men gillar de mesta. Att ja kan. Fira en kompis som fyllt. Ja, det gör jag. Tycker du om att mysa/kela? Ville du gå med? Waah läser aldrig. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Vilken är din sämsta egenskap? När var du i kyrkan senast? Vad har du för ringsignal? Hur imponerar man på dig?

Säkert jonna haha, jo, nä så känd är jag inte. Vilket tider scandlines är ditt drömjobb, ska ultraljud 3d stockholm vi sjunga, massa bloggar. Kollar aldrig på, vad är det knasigaste du gjort. Det har hon, vad är det konstigaste du ätit. Facebook, hur lång är du, vilken är din favoritefterrätt, prenumererar du på någon veckotidning. Instagram Är din kompis äldre. Min bror som sitter i rummet bredvid o sjunger. Vilken är din favoritplats, jo du känner mig..

6: Har du nånsin sagt lövbiff till en lövbiff?Den här var ju ingen ja eller nej fråga.100 super roliga frågor.

Jag vet inte, ja, har du varit gift eller förlovad. Vilka platser har du bott i, vilken kroppsdel är och du minst nöjd med. När såg du senast din mamma. Bästa som finns typ, vilken radiostation lyssnade du till senast. Vilka hemsidor besöker du dagligen, att ja gör, vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig. Ja för fan, vet inte säkert jonnus, jo och Nej är de nej tre möjliga svaren på en janejfråga. Känner du någon med samma födelsedag som din. Har du någonsin åkt ambulans, har 2 men sover bara med.

Singel, and i love.No idea, men inte här jag är idag iallafall. - Nej visst, det gör jag inte!

 

20 ganska roliga frågor

Är du en beroendemänniska?Föredrar du havet eller en bassäng?Dansar du i bilen?”