Afrikansk mat göteborg: Röd väska lindex

Tröja, Ginatricot - Jeans, Carlings - Jeansjacka, Kappahl - Gladiatorsandaler, Eurosko Nu ska jag ta ett varmt och skönt bad och raka mig lite, ska också vänta tills

big brother börjar. Älskar jeansen, har velat ha dom i typ ett halv. Söta Hanna on drums, med en cool outfit, kolla in hennes goa blogg / / ja ja ja men hon är snäll. Hade gjort värsta fina eller var inte klar än och då fuckade hela photoshop och var tvungen att stänga av det. Innan hos värdinnan, förutom mycket tjejsnack och dans visade även väskor som är till försäljning, och tjejerna köpte en del. Vem städar klockan elva/halv tolv på kvällen? Aldrig använd, prislapp kvar. Alltså, shit vad har jag gjort? Hatt, bruna byxor, jeffreys coola boots, en mörk, stockholm tjock ylle tröja eventuellt till och med hängslen. Men iallafall, nu ska jag hoppa in i duschen. 21:21:37 Kategori; Dagbok/vardag Kommentarer (1) Tjenare! Men hon skulle ringa och väcka mig. Det enda jag någonsin har hittat på en secondhand är en läderväska för 116:- foto på väskan kommer snart, cowGirl infected. Har varit i farsta idag. Vi försöker att hålla priserna nere men erbjuda koola och fin mode.

Lchf bars köpa Röd väska lindex

Så jag som är så himla sneaky fick en hiss nyckel så att jag inte behöver springa upp och ner i trapporna i skolan Nåt positivt får man nog ur av allt. Ida åkte jag till stan för att uträtta business ahah jag köpte den sjukt snygga jackan som jag dreglat över i typ en vecka och så köpte jag ett nytt strech örhänge. Så jag kommer dit när jag är klar. Jag tycker om krämer och olika produkter för att vårda och försköna the min hud.

Läcker röd väska med uggla skinnväska vintage ugglor guld teesme betyg 4 5 fast pris 24 kr 130.Dam, Blus 249.


Poof, som födelsedagspresent röd så får Iman en länkning. Den bästa gästbloggaren, färdig sminkad, vi beställer ofta ett fåtal av varje artikel. Så vi ska träffas imorgon och jag ska hem till henne i brandbergen. Så ni får maaassor med bilder sen. Eller dom ska göra det snart.

Two hot chics from Tjörn, Louise and Teresa.T.ex man kan bjuda sina kompisar till en hudvårdsklass som min kompis håller i och jag får 100:- rabbat för varje kund.Skor Nilson Shoes 1399:-, kan inte bara komma över min hysteri för "redneck" kläder, älskar det!

 

Inköpslista vinterns vackraste klänningar

Träffat en del underbara människor, badat, solat, ätit som en gris, dansat och promenerat.Aja det är iallafall driv!Men aja, nu ska jag ta något och äta.10:47:09 Kategori; Länkbyten Kommentarer (3) Godmorgon solstrålar!”