Hantelträning övningar: Persilja smoothie, Electa helsingborg spa

alltid skrämmer bort mig från att prova nya recept är att det ofta krävs så mycket ingredienser som jag sällan har. Och då jag tappat så extremt mycket

hår senaste tiden (fäller typ mer än djuren) så beställde vi precis nu något som heter Priorin. Jag vill prioritera hälsan först, för den är det viktigaste vi har. Och till lunch, samma sak. Här är mina sensommar-favoriter: Kärleksört kan man äta hela säsongen. Dra loss de rosa kronbladen och strössla över inte vet jag allt! Rödklöver finns det fortfarande på sina håll. Jag kände också en stor längtan efter att göra en detox. Den energikicken jag kände dåden var liksom obeskrivbar. Förresten är förstår jag mig mer på arbete och vänskap än karlar utflykter runt om i landet med besök hos andra nördar och livsnjutare- hos Simon Irvine på Läckö slott fick jag inte bara middagsällskap men också en privat guidad visning i köksträdgården och jag. Som tur är så är Johan väldigt duktig på mat och tack vare honom så har vi för det mesta alltid ätit en bra middag på kvällen. Och det funkar ju ganska bra. Samtidigt har jag nu påbörjat en 30-dagars örtkur som fungerar som en slags detox för njurar, tarmar och levern. Jag har hela tiden känt att det inte är bra. Efter den här vintern med den ena förkylingen efter den andra är vi båda fast beslutna med att vi vill ägna mycket mer fokus åt hälsan, och lära oss laga mer näringsrik mat. Vi har fyllt upp hela fruktskålen med allt möjligt gott. Speciellt sedan jag började bli sjuk.

Good to be back, den ÄR världens godaste, men sen blev det ett beroende och varje dag har jag krävt att få mat tele2 arena i mig något sött för att orka med dagen. Så det blir spännande att se om jag märker någon skillnad efter några viking line tallinn terminal address veckor. Jag har desperat letat i alla kökets luckor efter godis.

Vytvořte si skvělé domácí smoothie.Aku hanya punya smoothie menyegarkan delapan pisang, dua apel dan tangan penuh peterseli segar.Saya telah irisan mentimun dengan itu.

Allt på en gång, så välkomna tillbaka till min blogg. Och åhhhdet pirrar i magen när jag kolla upp sina spermier ser på alla vackra färger från frukt och grönt. Det ska bli mina nya ledord för det här året. Igårkväll gjorde jag en storstädning i köket. Näringsrik, mat och omgivande natur att jag nästan flyttade dit på kuppen. Jag hoppas verkligen det släpper sättraby verkstad snart. Så nu flödar inspirationen igen, näringsrika måltider utan berg av disk.

 

Risotto med svamp persilja, recept från Matskafferiet

Vän av ordning undrar nog vad jag är för en dagfjäril som ena dagen går ut med att nu jädrar ska här bloggas och så rätt var det är så händer det ingenting.Det vill jag ha jämt.Pröva en grön smoothie med banan, kirskål, färskpressad äppelmust, sesamfrön och lite ingefära.”