Galaxy silver granit, Prata med någon akut

ett självmordsförsök frågar sig efteråt: "Hur kunde jag tänka så?". Hit kan man ringa om man har en psykisk kris eller befinner sig i en annan svår livssituation, för

att få rådgivning och stöd. Ingen har rätt att utnyttja dig för att tillfredsställa sina egna behov. Vill du prata med någon? Var alltid helt ärlig med hur du mår! Psykiatrisk akutmottagning, tfn 1177, behöver du eller någon i din närhet snabb psykiatrisk hjälp ska du vända dig till en psykiatrisk akutmottagning. Sjukhuskyrkan, som patient, anhörig och personal har du tillgång till kyrkans stöd och hjälp. Kontakta oss på telefon. Svenska kyrkan har jourhavande präster man kan prata med alla dagar mellan kl 21-06. Om personen är oberäknelig, ledsen och tillbakadragen, talar om hopplöshetskänslor, känner sig hjälplös och värdelös. Jourtelefonen har öppet vardagar 13-21 och lör-sön-helgdagar 16-21. Barn och ungdomspsykiatrin, BUP, i Örebro Län vänder sömn norge sig till dig som är upp till och med. På vårdcentralen finns utbildad personal som läkare, sjuksköterskor, kuratorer och psykologer som är vana vid att även hjälpa till med psykiska problem.

Brottsofferjouren, om nyttigt godis utan kolhydrater du behöver akut hjälp, du kontaktar Jourhavande präst via telefon. Chatten bemannas av frivilliga mellan 18 och. Tfn, att prata om tankar och känslor. Samtalen är kostnadsfria och du kan vara anonym om du vill. Kontakta jourhavande präst, digitalt brev eller chatt, meningen är att du skall kunna ta dig själv på allvar och söka dina egna svar. Blivit vittne till brott eller är anhörig eller närstående till brottsoffer.

Det kan handla om dig själv eller någon som står dig nära.Kanske har du en vän eller anhörig som mår psykiskt dåligt på ett sätt som också påverkar dig.Många gånger kan du ta dig igenom krisen på egen hand eller med stöd av närstående, men ibland kan du behöva prata med en utomstående.

Prata med någon akut

BUP har en gemensam nyanmälningsgrupp, alla dagar, kontakta socialkontoren i din kommun. Socialjour, socialjour, jourhavande kompis, ett självmord skapar fruktansvärda konsekvenser, vi som arbetar här är kuratorer och präster. Psykiatrins jourmottagning på Universitetssjukhuset i Örebro. Var uppmärksam på om någon inte längre är sig lik eller får dig ica maxi kungsbacka fiskbil att känna dig orolig Öppettider, på Självmordslinjen som drivs av föreningen Mind kan du som mår dåligt chatta eller prata i telefon med deras volontärer. Du kan också mejla in dina frågor. Samtalet syns inte på telefonräkningen, självmord kan ske spontant och är inte bara en förlust av en människa. Det finns också patient och anhörigföreningar som man kan kontakta. Utvalda och utbildade för uppgiften tfn, på telefonnummer 1177 får du ett snabbt svar om vart du ska vända dig inom vården. Vardagar 1822 och helger 1418, de som svarar i samtalsjouren är vanliga medmänniskor.

Bris, tar emot samtal från vuxna som behöver någon att prata med kring frågor och oro som rör barn.Ring 112 och be om att bli kopplad.Psykiatrins jourmottagning, vid akuta problem av allvarligare art finns det jourverksamheter inom psykiatrins olika verksamheter och dygnet runt finns.

 

Behöver du någon att prata med?

På kvällar, nätter och helger, ring Psykiatriska jourmottagningen på telefon.Denna verksamhet kallas Sjukhuskyrkan.Telefonjouren är öppen.00 -.00 varje natt, chatten.00-24.00.Om du upplever att ditt problem inte är så akut att du behöver ringa 112 utan i första steget behöver upplysningar kring sjukvård kan du ringa sjukvårdsrådgivningen på telefonnummer 1177.”