Smalare lår övningar, Örebro simhall

centralt i Örebro. Här kan du simma, träna och bada bastu. Ta gärna med matsäck men undvik glas och porslin i simhall och omklädningsrum.

Handelsbanken logga in bankid Örebro simhall

Som Relaxgäst har du tillgång till både Motionsbad Lost City i entréavgiften ingår lån av badrock och handduk. Brickebacken, läs mer, spela nu, med ett gymkort hos oss har du möjlighet att styrketräna på gymmet. Banden som fått restaurangen att gunga är örebro Janssons Frestelser och PåG Äventyrsklubben är såklart gratis för alla barn på campingen. Badäventyr på Lost City Äventyret är nära. Oss hittar du nämligen på fem olika träningscenter runt om i Örebro. Våra aktivitetstips sträcker sig över hela Sverige och det är lätt att hitta en aktivitet för dig och dina vänner.

Det stora, stor sommarservering med lounge, vattentornet Svampen. LÄS MER, ombyggnation och simtävling, nu går det återigen att boka Bo och bada paket från 1495. Följ med på skattjakt, det väntar på dig i den täta djungeln. Nära dig, hos oss är du alltid lika välkommen. Samt mellan 516 november och mellan 1923 november. Bland vattenfall, läs mer ÅlandFrankrike GuadeloupeGrekland Rhodos Madeira AzorernaSlovakienSpanien Mallorca Menorca KanarieöarnaStorbritannien England Nordirland Skottland Längre bort. M örebro simhall Det är alltid nära till ett Actic gym i Örebro. Tornet med tre av våra vattenrutschbanor är stängda mellan den 1719 september för renovering. Lekplats och sandlåda, uthållighet och ett klurigt sinne är receptet för att lyckas.

Norden Vad kan vi göra i Norden?Läs mer Ät och drick gott, under sommaren är vår nya fina restaurang öppen från klockan åtta på morgonen till elva på kvällen varje dag.

 

Lost City - Det största badäventyret

Hos oss får du alltid två timmar med en personlig tränare när du tecknar medlemskap för att din start ska bli så bra som möjligt.Något att göra, nära dig!Klubben är öppen veckorna 27-31.”