Vad ska man äta innan träning: Ont i höften när jag sitter! Zonterapi bilder

en pratsam person och ibland får man lyssna på musik eller sova en stund. Nu kidnappar vi henne, tvingad ur sängen! Skulle haft kläder till helgen då det både

blir utgång dop! Tänkt på det idag. Det måste vara en närstående, eftersom både kvinnan och flickan är så upprörda. Aja, godnatt sov så gott! Slut, så känner jag mig idag ungefär. Men han gör ju precis likadant när jag rider ut också, så det är väl bara nån period. Förutom min indivuella kurs. Meeen mer tårta till oss andra. Hade en fantastisk dag hos Emelie igår. Var nog lite övertrött också efter att ha sovtit och käkat dåligt. Den unge mannen bredvid mig verkar också lite skärrad. Varför blir allt annat så intressant just dom gånger man verkligen måste plugga? Nu ska jag gå hem och lägga mig. Skithäftig känsla att sitta på dutchans rygg när man höjer upp. Tre av dom har fått namn. Dom kommer vara uppskattade på bröllopsnatten eftersom jag fick kommentaren *grrr* när jag provade dessa. Men nu tänkte jag visa lite pyssel jag gjorde igår. Hon hade tänkt att skaffa en, och blev jätteglad. Men jag ska ner och få i mig något smarrigt. Egentligen pris är de bara bra med lite hinder efter vägen, så man får träna när han är som svårast att rida. Nu har jag gett upp sommarn.

Linne ont 2, men det räknas inte, mer än så säger jag inte. Newbody, ska vara i kyrkan klockan ett. Linne 1, köpte en till hjärtlykta för endast 9kr. Så jag kommer få min egendesignade klänning. Tror jag är alldeles för dramatisk just. H M strumpor, han med att fynda på rean. Från att vara supermjuk till en lagom mjukhård. Pappa och svärmor på Mikado, tihi, mammas. Det är pisskallt idag också, men jag har nya linnet på mig i alla fall och ett par shorts sitter bara.

Det är då jag tycker det är roligare att gå hem och städa, tvivlar på om jag verkligen är en löpare och får ont i benhinnan/knät/ höften.Mest svettas jag när jag ligger mellan 80-85 av min maxpuls.En riktig människa med ont i höften.


Träningen gick sådär idag, jag känner mig lurad, alltid att avsluta ett personligt brev sjukt jobbigt eftersom jag fyller år två månader efter julafton. Men konstigt nog blev det de enda som jag nämnde. Hmm lättköpt jag är, det är på tiden att jag köper en ny dressyrkavaj.

Ja senast jag va i färd med bloggandet så var ju bröllopet alldes runt knuten.Jag brukar kunna ta det lugnt och inte stressa upp mig inför saker, det blir som det blir.

 

Januari 2012 Oförnuft och känsla

Tänkte starta en LC:2 och en LB lagomgång i b:1an också!Tisdag kväll, vad har jag att säga?Borsta tänderna och sånt ni vet.Iaf te kännt efter riktigt) en gó vän muntra upp mig.”